Dr.Shoes cipőboltok

4029 Debrecen, Csapó u. 26. (a FÓRUM mellett) és 4024 Debrecen, Kossuth u. 3/A (a ROSSMANN után)
Rieker Fima black | Fima black

Rieker
Fima black

Cipő
Rieker Fima black | DoctorShoes.hu
Rieker Fima black | DoctorShoes.hu
Rieker Fima black | DoctorShoes.hu
Rieker Fima black | DoctorShoes.hu
16.990 HUF
19.990 HUF helyett

Áraink tartalmazzák az ÁFÁt. Várható szállítási költség 990 Ft, mely a számlán külön tételként szerepel. Várható szállítás: 1-2 napon belül kizárólag készpénzes UTÁNVÉTELLEL történik! FIGYELEM! A monitoron és a telefonon eltérhetnek a termékfotó színei a valóságtól ! Az aktuális készlet pár naponta frissül, mely változhat..akár a megrendelés napján is elfogyhat. Kérjük ezt vegye figyelembe rendeléskor!

LEÁRAZÁS !!!  Rieker kényelmi kategóriás női cipő kényelmi bőr talpbetéttel készült - keskeny és normál lábra ajánlott! Rugalmas, könnyű és extra kényelmes - gumírozott orr résszel, syntetikus felsőrésszel készült. Bütykös - kalapácsújjas deformált lábra ideális!

Heinrich Rieker 1879-ben alapította a Rieker vállalatot Németországban, így a mai napig is itt gyártják a cipőket! Az eltelt időben a Rieker Németország legjelentősebb cipőgyártó cégeinek sorába emelkedett.A folyamatos fejlesztések eredményeként a cég által forgalmazott cipők mindegyike rendelkezik az úgynevezett ANTISTRESS tulajdonságokkal.A Rieker cipők legjellemzőbb tulajdonságai a speciális poliuretánból készült talp, melynek szokatlanul nagy hajlékonysága és rugalmassága van - mindamellett a cipők pillekönnyűek, páronként csupán 20-25 dkg-ot nyomnak.

 

Nem vízálló
Nem vízálló
Mindennapi használat
Mindennapi használat
Cipő felsőrész
Cipő felsőrész
Egyéb
Cipő belsőrész
Cipő belsőrész
Bőr
Egyéb
Választható méret:
Mennyiség:
Mások Ezt nézték