Dr.Shoes cipőboltok

4029 Debrecen, Csapó u. 26. (a FÓRUM mellett) és 4024 Debrecen, Kossuth u. 3/A (a ROSSMANN után)
LEON Medal white | Medal white

LEON
Medal white

papucs klumpa
LEON Medal white | DoctorShoes.hu
LEON Medal white | DoctorShoes.hu
LEON Medal white | DoctorShoes.hu
LEON Medal white | DoctorShoes.hu
11.990 HUF
13.990 HUF helyett

Áraink tartalmazzák az ÁFÁt. Várható szállítási költség 990 Ft, mely a számlán külön tételként szerepel. Várható szállítás: 1-2 napon belül kizárólag készpénzes UTÁNVÉTELLEL történik! FIGYELEM! A monitoron és a telefonon eltérhetnek a termékfotó színei a valóságtól ! Az aktuális készlet pár naponta frissül, mely változhat..akár a megrendelés napján is elfogyhat. Kérjük ezt vegye figyelembe rendeléskor!

LEÁRAZÁS !   Leon női klumpa jellegű bőrpapucs, műanyag talppal és 5cm-es sarokmagassággal készült. Az anatómiai talpbetét kényelmesen puha, velúrbőr kialakítással. Ajánlott: mindennapos utcai használatra, otthonra vagy munkahelyre ( több órás, szaladgálós munka alatt sem fárad el a láb )

A Leon Comfort papucsokat a szerbiai Leon márkanévvel ellátott gyógy-és kényelmi lábbelik gyárában készül..A termékek minősége megfelel az európai uniós követelményeknek olasz alapanyagok felhasználásával készülnek, évtizedes szakmai tapasztalatokra épülő, minőségbiztosított gyártási folyamatok alkalmazásával. A gyártmányfejlesztések fókuszában a kényelmi és egészségi funkciók, valamint az aktuális trendek harmonikus egységének megteremtése áll.Számos termékük munkavédelmi tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Nem vízálló
Nem vízálló
Mindennapi használat
Mindennapi használat
Cipő felsőrész
Cipő felsőrész
Bőr
Cipő belsőrész
Cipő belsőrész
Bőr
Választható méret:
Mennyiség:
Mások Ezt nézték