Dr.Shoes cipőboltok

4029 Debrecen, Csapó u. 26. (a FÓRUM mellett) és 4024 Debrecen, Kossuth u. 3/A (a ROSSMANN után)
Batz Irene Black | Irene Black

Batz
Irene Black

Papucs Klumpa
Batz Irene Black | DoctorShoes.hu
12.990 HUF
14.990 HUF helyett

Áraink tartalmazzák az ÁFÁt. Várható szállítási költség 990 Ft, mely a számlán külön tételként szerepel. Várható szállítás: 1-2 napon belül kizárólag készpénzes UTÁNVÉTELLEL történik! FIGYELEM! A monitoron és a telefonon eltérhetnek a termékfotó színei a valóságtól ! Az aktuális készlet pár naponta frissül, mely változhat..akár a megrendelés napján is elfogyhat. Kérjük ezt vegye figyelembe rendeléskor!

LEÁRAZÁS !  Batz kényelmi kategóriás gyógypapucs - speciális, ellasztikus felsőrésszel - bütykös, kalapácsújjas lábfejre ideális!  Harántemelős, velúrbőrbőr felsőrésszel készült kivehető- cserélhető anatómiai gyógytalbetéttel készült.

Batz márka hazai termékcsalád, gyártása már 30 éves múltra tekint vissza. Szakemberei a legtökéletesebb és legkényelmesebb lábbelik tervezésének maximalizálásában vettek részt. A problémás lábak napi fáradalmainak enyhítésére lett megalkotva a Batz speciális lábágy, mely minden papucsban és szandálban megtalálható. A talpbetétében található latexhab gél képes felvenni a láb lenyomatát ezáltal biztosítja az egyedi kialakítást. A Batz lábbelik minden szezonban megfrissülve, a legújabb divatott hozzák elénk, a legfinomabb bőrök felhasználásával!

Nem vízálló
Nem vízálló
Mindennapi használat
Mindennapi használat
Cipő felsőrész
Cipő felsőrész
Bőr
Egyéb
Cipő belsőrész
Cipő belsőrész
Bőr
Választható méret:
Mennyiség:
Mások Ezt nézték