Dr.Shoes cipőboltok

4029 Debrecen, Csapó u. 26. (a FÓRUM mellett) és 4024 Debrecen, Kossuth u. 3/A (a ROSSMANN után)
ALPINA Portia black | Portia black

ALPINA
Portia black

Alkalmi cipő
ALPINA Portia black | DoctorShoes.hu
ALPINA Portia black | DoctorShoes.hu
ALPINA Portia black | DoctorShoes.hu
18.990 HUF
22.990 HUF helyett

Áraink tartalmazzák az ÁFÁt. Várható szállítási költség 990 Ft, mely a számlán külön tételként szerepel. Várható szállítás: 1-2 napon belül kizárólag készpénzes UTÁNVÉTELLEL történik! FIGYELEM! A monitoron és a telefonon eltérhetnek a termékfotó színei a valóságtól ! Az aktuális készlet pár naponta frissül, mely változhat..akár a megrendelés napján is elfogyhat. Kérjük ezt vegye figyelembe rendeléskor!

LEÁRAZÁS !!!  Alpina alkalmi jellegű, elegáns női cipő  - keskeny és normál lábfejre ajánlott! Rendkívül elegáns anyagminőséggel és kényelmes, puha kivehető anatómiai talpbetéttel - 6cm-es sarokkal készült. Gumírozott felsőrésszel készült, ideális viselet problémás - deformált bütykös lábfejre!

ALPINA márka számára fontos és nagy figyelmet fordítanak a lábbeli minőségére Szlovéniában. Méltán híres sprtruházatot, és túra-és sportfelszereléseket gyártanak, amely garantálja a magas színvonalú kivitelezést, szokatlan és a funkcionális megoldásokat! Termékei válogatott minőségű bőrökből és többnyire TEX-es, vízlepergető hatású kezeléssel készülnek - normál és szélesebb lábfejekre.

Nem vízálló
Nem vízálló
Alkalmi jellegű
Alkalmi jellegű
Cipő felsőrész
Cipő felsőrész
Bőr
Egyéb
Cipő belsőrész
Cipő belsőrész
Textil
Egyéb
Választható méret:
Mennyiség:
Mások Ezt nézték